Olen jo pitkään suunnitellut kirjoittavani blogia rakkauselämästäni. Rakastan seksiä mieheni kanssa, enkä voisi  kuvitellakaan antautuvani intohimon valtaan jonkun vieraan, tuntemattoman kanssa joka ei tuntisi vartaloni saloja eikä huutaisia nimeäni lauetessaan. Mielestäni seksielämämme on vain parantunut vuosien saatossa ja ajatus pikapanosta, pahimmassa tapauksessa humalassa, oksettaa minua. 

 

Kun aloimme seurustella mieheni ei osannut edes suudella, Hän oli hyvin kokematon nuori mies, hyvin varusteltu sellainen kuitenkin... tumma ja tulinen... mutta täysin taidoton tyydyttämään naista. Hän oli yliherkkä, suuteleminen oli kuin koiraa olisi nuollut ja kieltä sai kaivaa kurkustaan tukehtumisen pelossa. Kestikin useampi viikko ennen kuin annoin hänen lainkaan koskea minuun. Itseäni voisin kuvailla hyvinkin kokeneeksi seksin taitajaksi. Moni on kehunut minua taitavaksi rakastajaksi ja parhaaksi seksikumppanikseen -jopa vuosien takaa vielä tullut kehumaan miten ei jälkeeni ole parempaa saanut.

 

Hämmennyn sellaisista puheista ja kommenteista, koska itselläni ei ole kokemusta seksistä toisen naisen kanssa (no kerran pieni sekoilu) enkä voi siten itseäni verrata toisiin naisiin. Teen rakastellessani vain sitä minkä tunnen hyväksi ja miten tiedän miellyttäväni miestäni. Minulla on hyvin herkkä vaisto näissä asioissa, enkä tarvikse neuvojakseni Cosmopolitanin räikeitä seksivinkkejä.Mieheni on usein työmatkoilla, joten tästäkin syystä välillämme on säilynyt intohimo, joka ehkä muussa tapauksessa saattaisi hälventyä vuosien varrella.

 

Tiedän ettei miehelläni ole toisia rakastajia, hänkin on hyvin vanhoillinen perhekäsityksessään eikä tekisi mitään, mikä vaarantaisi parisuhteemme vakaan pohjan. Ehkä tämä suuri luottamusvälillämme auttaa meitä pitämään toisiamme maailman seksikkäimpinä ihmisiä toisillemme. En voisi kuvitellakaan katsovani aidan toiselle puolelle. Enkä anna miehellenikään siihen mahdollisuutta.Ja EI, en ole mustasukkainen! Vaikka hän onkin hyvin komea, charmikas ja hyvin varusteltu.


Itsestäni jos vielä puhun... ulkonäkö, visuaalisuus on usein miehelle tärkeää. Ei niinkään se miltä nainen ulkoisesti näyttää jos hän on sinut itsensä kanssa ja tekee siitä mitä on saatavilla parhaimman mitä on tarjolla. Korostaa omia hyviä puoliaan ja peittää niitä huonoimpiaan. Pääasia, että itse tuntee itsensä seksikkääksi ja kauniiksi ja uskaltaa olla rohkea. Itse pyrin huolehtimaan siitä, että mieheni näkee minut kauneimmillaan häntä varten. Pienillä seikoilla... alusasu valinnoilla, hiustyylillä ja meikillä tai meikittömyydellä saa aikaan erilaisia efektejä. Joskus on mahtavaa vain heittäytyä viettien vietäväksi paikassa kuin paikassa -toisinaan on seunsuellia suunnitella rakastelun nuotit etukäteen ja viedä, johdatella, puolisonsa rakkauden tanssiin.

 

Itselläni on aika hyvä vartalo ikäisekseni, rouvaksi ja äidiksi. Pidän itsestäni huolta liikkumalla ja katsomalla mitä syön. En kuitenkaan ole mikään kukkakeppi vaan erittäin muodokas nainen. Vartaloni on oikeastaan kaunis, toki siinä on selluliittiä ja roikkuvat rinnat... mutta jos osaa nämäkin kantaa ja tuoda esiin ne kauniilla tavalla, itsevarmasti muttei liian ylpeästi... se saa miehen syttymään. Mies haluaa ihailla naisensa vartaloa kaikkinen kurveineen. Visuaalinen "rakastelu" onkin meillä normaalia. Käytämme pikaviestimiä toistemme näkemiseen. Toivottavasti se on tietosuojaturvattua, sillä voisi olla aika noloa jos yhteytemme näkyisi ulkopuolisillekin! 

 

Viime yönä antauduimme jälleen vieteillemme virtuaalimaailmassa. Välillämme on tuhansia kilometrejä... mutta intohimon voi aistia. Mieheni rakastaa katsella minua ja vartaloani kameran välityksellä samaan aikaan itseään hyväillen. Puhumme tuhmia. Minun roolini on olla se joka antaa ja mieheni on se joka ottaa. Hän rakastaa eritoten takamustani ja pelkkä sen katsominen saa hänet kovaksi. Oi miten kaipaankaan hänen kosketustaan! Tunnen vieläkin ne salamaniskut joita hänen kätensä kosketus saa vartalollani aikaan. Alan sykkiä.

 


En ajattele olevani kamerassa ja koskettelen itseäni kuten hän tekisi jos olisi vierelläni. Näen hänen kasvojensa ilmeet ja kasvavan nautinnon. Voin kuulla hänen hengityksensä kiihtyvän aina vain kiihkeämmäksi ja kiihkeämmäksi, kunnes hän tuntee kuuman nesteen purkautuvan kupeistaan. Hänen vartalonsa rentoutuu täysin, kasvoille tulee raukea ilme. Hän kiittää minua ja kertoo haluavansa unta seuraavaksi.Kiitos mieheni siitä että teit minut jälleen kuumaksi, vaikka lopulta jäin kylmäksi... odottamaan kohtaamistamme jälleen... Oi milloin? Milloin saan sinut jälleen vierelleni?